Artikler

Læs vores artikler om webstrategi, webkommunikation, user experience og content management.

Digitale projekter starter gerne med at vi vil løse et problem. Imidlertid står det væsentligste problem ikke altid klart fra starten.

Hvilke funktioner bør der være i et CMS (content management system)? Her kan du se en liste over almindeligt forekommende funktioner, og hvilke spørgsmål du kan stille til funktionerne.

Content management systemet Drupal driver flere større sites i Danmark, fx dr.dk. Men hvad er det, som er godt ved Drupal i forhold til andre systemer, hvad er det mindre godt til, og hvordan ser fremtiden ud for Drupal?

Webprojekter kræver tæt kommunikation, som tager højde for at projektdeltagerne har forskellig begrebsverden og forståelse af projekterne. Ellers spilder projektdeltagerne hinandens ressourcer på at arbejde i forskellig retning.

Du kan nemt få et grafisk professionelt og funktionsrigt website, uden det behøver koste en bondegård.

Mange større virksomheder og organisationer konsoliderer i disse år Sharepoint som deres omdrejningspunkt for vidensdeling og dokumenthåndtering. Processen fødes både af forretningsmæssige behov såvel som medarbejdernes ønske om nemt at kunne samarbejde.

Hvorfor hører man fra tid til anden om skandaleramte offentlige IT projekter? Er der fællestræk - nogle farer, man skal forstå at navigere uden om?

Værdien af dit website er størst, når sitet hænger tæt sammen med, hvordan brugerne ellers kommer i berøring med din organisation/virksomhed.