Artikler

Læs vores artikler om webstrategi, webkommunikation, user experience og content management.

Hvilke funktioner bør der være i et CMS (content management system)? Her kan du se en liste over almindeligt forekommende funktioner, og hvilke spørgsmål du kan stille til funktionerne.

For Drupal blev 2015 et vendepunkt - året for Drupals skifte fra version 7 til 8. Det er stadig Drupal, men Drupal vil aldrig være helt det samme igen.

Du kan nemt få et grafisk professionelt og funktionsrigt website, uden det behøver koste en bondegård.

Content management systemet Drupal har vind i sejlene. Men hvad er det, som er godt ved Drupal i forhold til andre systemer, hvad er det mindre godt til, og hvordan ser fremtiden ud for Drupal?

Mange større virksomheder og organisationer konsoliderer i disse år Sharepoint som deres omdrejningspunkt for vidensdeling og dokumenthåndtering. Processen fødes både af forretningsmæssige behov såvel som medarbejdernes ønske om nemt at kunne samarbejde.

Hvorfor hører man fra tid til anden om skandaleramte offentlige IT projekter? Er der fællestræk - nogle farer, man skal forstå at navigere uden om?

Hvordan vælger du et CMS (content management system), som er med til at give brugerne af dit site en god oplevelse? Er der et CMS, som er bedre end de øvrige på markedet, og som vil være det sikre valg? Så enkelt er det desværre ikke. Systemerne har forskellige styrker.
Brug webresurserne der, hvor de skaber værdi for brugerne og for din virksomhed. Læs her om de områder, hvor vi typisk råder kunderne til at ændre deres prioriteringer.

Værdien af dit website er størst, når sitet hænger tæt sammen med, hvordan brugerne ellers kommer i berøring med din organisation/virksomhed.

Webprojekter kræver tæt kommunikation, som tager højde for at projektdeltagerne har forskellig begrebsverden og forståelse af projekterne. Ellers spilder projektdeltagerne hinandens ressourcer på at arbejde i forskellig retning.

Sider